2021-04-02 Slavnostní předání ocenění Blanický rytíř

Název

2021-04-02 Slavnostní předání ocenění Blanický rytíř

Popis

Ocenění Blanický rytíř v roce 2021 získaly tři další osoby, které se významně zasloužily o ochranu a rozvoj přírodního a kulturního dědictví Podblanicka. Jsou jimi Jaroslav Kadlec z Prahy a z Votic, Miluše Slunečková z Vlašimi a Zdeněk Sternberg z Českého Šternberka. Ocenění udělují třem navrženým kandidátům zástupci neziskových organizací Podblanicka. V letošním roce porota vybírala z čtyřiceti tří nominací.

Od počátku vyhlašování v roce 1999 obdrželo ocenění neziskových organizací již šedesát pět osobností. V letošním roce rozhodla porota složená ze zástupců jednotlivých nevládních organizací o udělení ceny dalším třem nominovaným (uváděni dle abecedy).

• Rozhodnutím neziskových organizací z Podblanicka získává čestné ocenění „Blanický rytíř” Jaroslav Kadlec, in memoriam, za celoživotní činnost, zejména za rozvoj poznání v oblasti neživé přírody, popularizaci geologie a za dokumentaci a interpretaci přírodního a kulturního dědictví Národního geoparku Kraj blanických rytířů.
• Rozhodnutím neziskových organizací z Podblanicka získává čestné ocenění „Blanický rytíř“ Miluše Slunečková za celoživotní dílo, zejména za udržování křesťanských hodnot i v nepříznivých dobách, za přínos ke vzdělávání dětí a rozvoj křesťanských neziskových organizací na Podblanicku.
• Rozhodnutím neziskových organizací z Podblanicka získává čestné ocenění „Blanický rytíř“ Zdeněk Sternberg, in memoriam, za celoživotní dílo, zejména za péči o kulturní dědictví regionu, jeho propagaci v tuzemsku i v zahraničí, za šíření humanismu a šlechetnosti. #oslavy #příroda

Období

Statistiky

  • 36 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Xiaomi Redmi Note 7

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2021-04-02 Slavnostní předání ocenění Blanický rytíř
Komentáře Přidat